Over ons

Welkom bij Special Garden. Op onze website vindt u allerlei producten voor uw tuin waaronder solar-verlichting, unieke tuinschermen, buiten-haarden, buiten-tapijt en aluminium overkappingen. Omdat wij een webshop zijn kunnen wij al onze producten voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Ook kunnen wij een offerte maken om de producten aan te leggen en/of aan te sluiten. Wij hebben een selectie gemaakt van unieke producten, en enkel deze producten in onze webshop geplaatst. Zo heeft u 100% gegarandeerd de beste kwaliteit!

Bij Special Garden weten we als geen ander hoe belangrijk een heerlijke tuin is. Wij zijn dan ook al jarenlang actief in het aanleggen van diverse tuin producten. Dat betekent dat je bij aanleg verzekerd bent van een gegarandeerde kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Special Garden werkt samen met vakbekwame en gediplomeerde Tuinmannen voor het aanleggen van alle soorten sierbestrating, gebakken materialen, natuursteen, betonmaterialen, siertegels etc. Ook voor het plaatsen van schuttingen, damwanden, vlonders, speeltoestellen en tuinverlichting ben je aan het juiste adres. 

Wilt u graag een offerte ontvangen of meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons via 0610034567 of info@specialgarden.nl